Hisa z razgledom - najem vil
Hisa z razgledom - najem vil   House with view - rent a villa   Affittare una villa      
 
  AKCIJE  
 
 

NEKAJ IZLETNIH TOČK V BLIŽINI:

 
Kopališča v bližini >>
 
Štanjel, Grad
Vas sestavljajo strnjeni nizi hiš, postavljeni med terase z ulicami, na prisojno pobočje. Odprti prostori so urejeni v cisterne z vodnjaki. Vanje so s pomočjo kamnitih žlebov s streh včasih zbirali deževnico. Hiše so kamnite, les so uporabljali le za strešne konstrukcije in delitev nadstropij. Iz prvotnih enoceličnih hiš so razvili predvsem vrhhlevne hiše. Zunanje komunikacije so zamenjale notranje. Posebej vzorčno je kot manjši muzej urejena Kraška hiša.
 
Kobilarna Lipica

Kobilarna Lipica je ena najstarejših kobilarn na svetu in rojstni kraj lipicancev. Tradicija vzreje belih konj že več kot 400 let živi sredi edinstvene kraške pokrajine in predstavlja enega najlepših in naravnih in kulturnih spomenikov Slovenije. Aktivne počitnice za dinamične: Lipica nudi široke možnosti športno – rekreativnih dejavnosti.

 
Postojnska jama

Postojnska jama je največja jama klasičnega krasa in hkrati najbolj obiskana turistična jama v Evropi z dvestoletno turistično tradicijo. V dvestoletni zgodovini organiziranih obiskov je jamo obiskalo že 35 milijonov obiskovalcev z vseh koncev sveta.

 
Strunjan
Območje zelenega strunjanskega zaliva med Izolo in Piranom so zaradi geoloških in geomorfoloških značilnosti, velike biotske pestrosti in dejstva, da obsega najdaljši neprekinjen del naravne obale v celotnem Tržaškem zalivu leta 1990 zaščitili kot naravni rezervat. Njegov najznačilnejši del so do 80 m visoke prepadne stene klifa, zgrajene iz mehkih flišnih plasti, ki jih morje, veter in dež neprestano oblikujejo in spreminjajo.
 

Več o izletniških krajih v Sloveniji - I FEEL SLOVENIA >>

 
Nudimo tudi organizirane dnevne izlete ali več dnevne ture po Sloveniji. Za več informacij pokličite na +386 1 563 14 40
Kam na izlet med dopustom v Vili Trieste ali Vili Friuli  
 
 
  e: info@hisazragledom.com
t: +386 31 662 497

Turistikum d.o.o.
Cesta 24. junija 25
1000 Ljubljana - Črnuče
Vile
Cenik
Akcije
Darilni bon
Zemljevid
Kontakt
Splošni pogoji najema

Rekreacija
Izletne točke
Prostor za zabave
Prostor za poroke
Catering na dogodkih
Poslovna srečanja
Pomoč pri oddaji vaše nepremičnine

 

Facebook   Twitter   YouTube   LinkedIn   Instagram   WhatsUp - pokličite nas