Hisa z razgledom - najem vil
Hisa z razgledom - najem vil   House with view - rent a villa   Affittare una villa      
 
  AKCIJE  
 
 
Začelo se je leta 2018, ko je Hotel Vault Ljubljana odprl svoja vrata ...

 
 
 

Do podrobnosti premišljena oprema, izbrani ekskluzivni materiali, ustrežljivo in profesionalno osebje, vse to so karakteristike novega namestitvenega objekta v Ljubljani. V čudovitem okolju ponuja Hotel Vault Ljubljana ekskluzivno bivanje tudi za zahtevnejše popotnike ali poslovne goste.

 
 

Prostorne in napredne sobe

V Hotelu Vault Ljubljana smo za vas uredili dvanajst udobnih in svetlih sob in apartmajev v velikosti od 24 do 48 m2. Umirjena atmosfera notranjosti in čar zunanjosti Hotela Vault Ljubljana nudita izkušnjo, vredno 4 zvezdic. V vseh sobah in apartmajih, ki jih odlikuje luksuzni design, nudimo kakovostno posteljnino in anatomsko oblikovane vzmetnice ter kakovostne brisače in preverjene kozmetične izdelke.

 
Tehnologija v sobah
Sobe in apartmaji v Hotelu Vault Ljubljana so opremljeni z 42-inčnim smart LED televizorjem. Gostje imajo na voljo bogat izbor domačih in tujih programov kot tudi novo izkušnjo gledanja filmov, ki za razliko od tujine niso sinhronizirani. Smart TV-ji vam prav nudijo tudi video streaming ter HDMI priključek za vaš računalnik ali tablico. V Hotelu Vault Ljubljana boste zagotovo zadovoljni tudi z ultrahitro optično WiFi povezavo, ki pokriva celoten hotel.
 
Dober spanec
Dober spanec je nujno potreben že za vsakodnevna opravila, še bolj pa ga potrebujejo popotniki z natrpanim urnikom. Zato ima Hotel Vault Ljubljana vse sobe še posebej zvočno izolirane. Postelje smo izbrali z vso skrbnostjo in preudarnostjo. Tako so zakonske postelje v hotelu opremljene z anatomsko vzmetnico iz naravnega lateksa, ki nudi večjo oporo vaši hrbtenici, zunanji del ogrodja pa je sestavljen iz masivnega lesa. Posteljnina iz naravnega satena zagotavlja največje možno udobje.
 
Razgled
 
 
How to reach us   Make an enquiry
     
 
 
  e: info@hisazragledom.com
t: +386 31 662 497

Turistikum d.o.o.
Cesta 24. junija 25
1000 Ljubljana - Črnuče
Vile
Cenik
Akcije
Darilni bon
Zemljevid
Kontakt
Splošni pogoji najema

Rekreacija
Izletne točke
Prostor za zabave
Prostor za poroke
Catering na dogodkih
Poslovna srečanja
Pomoč pri oddaji vaše nepremičnine

 

Facebook   Twitter   YouTube   LinkedIn   Instagram   WhatsUp - pokličite nas