Hisa z razgledom - najem vil
Hisa z razgledom - najem vil   House with view - rent a villa   Affittare una villa      
 
  AKCIJE  
 
 
Vila Friuli Karst  

 


 
 
"Vila Friuli na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam."
  V vili lahko polg dopusta z družino organizirate tudi poslovno srečanje, daj vam po želji priskrbimo dnevnega kuharja ali catering.

Vila Friuli - Karst je moderno opremljena tradicionalna hiša s tipično opečnato streho, v kateri se lahko nastani največ dvanajst oseb.
 
 
 

V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema, 4 dodatna ležišča in 3 kopalnice. Vila Friuli se lahko pohavli s sodobno dodatno opremo kot je bazen, savna, balinišče, zidani žar in seveda neporgešljiva kabelska televiza ter brezplačni dostop do WiFi. V kolikor boste želeli raziskati okolico, vas v vili čakajo tudi opremljena kolesa.

Vila leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.

Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v okolici pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo, s kolesi, ki so vam na voljo v vili, pa se lahko podate na ogled lokalnih vasic in vinogradov.

Lahko najamete jadrnico, če želite preživeti dan ob jadranju v Tržaškem ali Piranskem zalivu ali pa zapluti dlje proti Italiji ali Hrvaški; z navigatorjem ali brez.

Če bi želeli poskusiti pršut ali teran, lahko govorite z oskrbnikom Vasjo, ki vas popelje v domačo vinsko klet v sosednji vasici ali pa organizira degustacijo vin pri okoliških vinarjih ali pršutarjih. V pol ure se lahko zapeljete v Vipavsko dolino ali Goriška brda, kjer prav tako lahko uživate v dobri hrani in pijači ter številnih kulturnih in naravnih znamenitostih. Kulinarični izlet si lahko obogatite z ogledom ene od kraških jam v bližini.

 
Mnenja naših gostov o najemu Vile Friuli Karst
 
Podrobnosti:
Villa Friuli - Karst for rent Ležišča 10 + 3   Villa Friuli - Karst for rent Masažni bazen   Villa Friuli - Karst for rent Otroške namizne igre
Villa Friuli - Karst for rent 4 Spalnice   Villa Friuli - Karst for rent Finska savna   Villa Friuli - Karst for rent Žar
Villa Friuli - Karst for rent 4 zakonske postelje in 3 enojne postelje   Villa Friuli - Karst for rent Sobno kolo za vadbo   Villa Friuli - Karst for rent Internet, TV, DVD, …
Villa Friuli - Karst for rent 3 Kopalnice   Villa Friuli - Karst for rent 4 kolesa   Villa Friuli - Karst for rent Pomivalni stroj
Villa Friuli - Karst for rent Masažna kopel v kopalnici   Villa Friuli - Karst for rent AC – klima   Villa Friuli - Karst for rent

200let stara vinska klet, izklesana v živo skalo

Villa Friuli - Karst for rent Parkirišče   Villa Friuli - Karst for rent Ogrevanje      
Villa Friuli - Karst for rent Vrt   Villa Friuli - Karst for rent Kamin      
 
 
  e: info@hisazragledom.com
t: +386 31 662 497

Turistikum d.o.o.
Cesta 24. junija 25
1000 Ljubljana - Črnuče
Vile
Cenik
Akcije
Darilni bon
Zemljevid
Kontakt
Splošni pogoji najema

Rekreacija
Izletne točke
Prostor za zabave
Prostor za poroke
Catering na dogodkih
Poslovna srečanja
Pomoč pri oddaji vaše nepremičnine

 

Facebook   Twitter   YouTube   LinkedIn