Hisa z razgledom - najem vil
Hisa z razgledom - najem vil   House with view - rent a villa   Affittare una villa      
 
  AKCIJE  
 
 
The Vault Hotel Business

 
 
"The Vault Hotel Business, nov premium hotel s štirimi zvezdicami, namenjen poslovnežem. Oblikovan in opremljen za zahtevnejše popotnike. Uživajte v prostornih sobah in apartmajih iz naravnih materialov v tihem okolju Rožne doline."
 

Ključne prednosti za poslovneže:

  • Brezplačen preklic rezervacije v roku najmanj 24-ur pred načrtovanim najemom.
  • Hitra, prilagodljiva prijava in odjava.
  • 16/7 telefonska podpora z upravljanjem prometa, lokalna pomoč in splošna pomoč.
  • Brezplačne ugodnosti za goste.
  • Brezplačno in varno parkiranje ob hotelu.
  • Bližina največjih ljubljanskih znamenitosti.
  • Možnost dolgoročnega najema sobe.
 
 

Poslovni The Vault Hotel Business Ljubljana nudi 12 hotelskih sob in apartmajev visoke kakovosti. Vse sobe so opremljene z zelo hitro WiFi povezavo in velikim LED televizorjem. Na voljo so vam odlični italijanski kozmetični pripomočki in velik izbor napitkov (kava, čaj, mleko, smetana), ki si jih lahko sami pripravite v udobju naših sob in apartmajev. Začnite jutro z bogatim zajtrkom, prilagojenim vašemu delovnemu urniku.

Osebje The Vault Hotela Business Ljubljana vam lahko organizira formalne dogodke in neformalna kosila ali večerje v kateri koli ljubljanski restavraciji. Če želite pogostiti svoje poslovne partnerje ali pa le uživati v večerji s svojimi najbližjimi, zaupajte našim bogatim izkušnjam in nam prepustite organizacijo dogodka in prevoza.

The Vault Hotel Business Ljubljana smo oblikovali posebej za poslovne goste, zato nudimo "tailor-made" pakete, prilagojene poslovnežem. Poslovni gostje pogosto potujejo sami, zato poleg enojnih sob omogočamo samostojnim gostom tudi najem dvojnih sob in apartmajev z zajtrkom.

 
 

Tehnologija v sobah

Sobe in apartmaji v The Vault Hotelu Business so opremljeni z 42-inčnim smart LED televizorjem. Gostje imajo na voljo bogat izbor domačih in tujih programov kot tudi novo izkušnjo gledanja filmov, ki za razliko od tujine niso sinhronizirani. Smart TV-ji vam prav nudijo tudi video streaming ter HDMI priključek za vaš računalnik ali tablico. V The Vault Hotelu Business boste zagotovo zadovoljni tudi z ultrahitro optično WiFi povezavo, ki pokriva celoten hotel.

Dober spanec

Dober spanec je nujno potreben že za vsakodnevna opravila, še bolj pa ga potrebujejo popotniki z natrpanim urnikom. Zato ima The Vault Hotel Business vse sobe še posebej zvočno izolirane. Postelje smo izbrali z vso skrbnostjo in preudarnostjo. Tako so zakonske postelje v hotelu opremljene z anatomsko vzmetnico iz naravnega lateksa, ki nudi večjo oporo vaši hrbtenici, zunanji del ogrodja pa je sestavljen iz masivnega lesa. Posteljnina iz naravnega satena zagotavlja največje možno udobje.

 

Razgled

Iz sob in apartmajev The Vault Hotel Business se odpira pogled na glavni vrt hotela, na središče mesta ter na očarljiv mestni grad.

 
Valut hotel corporate rate   About Hotel Valut business
 
 
 
  e: info@hisazragledom.com
t: +386 31 662 497

Turistikum d.o.o.
Cesta 24. junija 25
1000 Ljubljana - Črnuče
Vile
Cenik
Akcije
Darilni bon
Zemljevid
Kontakt
Splošni pogoji najema

Rekreacija
Izletne točke
Prostor za zabave
Prostor za poroke
Catering na dogodkih
Poslovna srečanja
Pomoč pri oddaji vaše nepremičnine

 

Facebook   Twitter   YouTube   LinkedIn   Instagram   WhatsUp - pokličite nas